PDA

View Full Version : Problem z uruchomieniem



BariCadeePl
06-01-2013, 12:35 PM
Witam. Mam pc szybkie lacze. spelniam wymagania gry. sciagnelo sie wszystko bez problemow niestety jak klikam "uruchom gre" nic sie nie dzieje. Prosze nie odsylac mnie do FAQ ani innych podobnych tematow poniewaz tam nie udzielono pomocy. Prosze podpowiedziec mi co zrobic. Ewentualnei co zainstalowac aby gra sie właczyla. Z gory dziekuje za szybko odpowiedz.

Wolfram
06-01-2013, 05:52 PM
Przyłanczam się do prośby mam to samo...

Welma
06-01-2013, 07:40 PM
Sprobuj skopiowac launchera tam gdzie masz internet explorer (tam gdzie jest exek i wtedy wlacz)

BariCadeePl
06-01-2013, 11:46 PM
w głowny folder gdzie mam IE? jezeli tak to probowalem nic to nie daje. dodam ze mam net framework.

YouShotMyHead!
06-02-2013, 06:06 AM
Spróbuj wyłączyć AntyWirusy i zobacz czy firewall nie blokuje ci dostępu do gry.

BariCadeePl
06-02-2013, 07:54 AM
Nie blokuje dostepu a gdy anty wylaczam to tez nic nie daje. MOze ustawienia proxy trzeba jakies polaczenie stworzyc? Nie wiem juz sam. Ma ktos inne pomysly? przeinstalowywalem gre to nic nie daje

Cichy_Donut
06-07-2013, 12:43 PM
Mam ten sam problem LOL

ArturGunia
06-07-2013, 01:08 PM
Miałem to samo,odinstalowanie,wyczyszczenie wszystkich plików i ponowne pobranie nie pomogło,zrobiłem format i wszystko było ok.