PDA

View Full Version : Pomocy!! Gra nie chce mi się włączyć.



Deksus
02-05-2013, 03:54 PM
Pomóżcie gdy włączam GRO i klikam START GAME pojawia mi się logo gry a następnie Czarny ekran który po 5 sekundach znika.

Tu macie parametry mojego kompa:
Procesor: Intel Pentium CPU G860 @ 3.00GHz 3.00 GHz
Ram: 6.00 GB
Posiadam wersje 32 bitową wersje Windows 7, jak i DirectX10
Karta Graficzna: Intel(R) HD Graphics

Jeeb AKA Q.T.As
02-05-2013, 03:56 PM
Jaka karta graficzna?

Deksus
02-05-2013, 03:59 PM
Intel(R) HD Graphics

Jeeb AKA Q.T.As
02-05-2013, 04:45 PM
Nie jestem ekspertem, ale jak na moj gust to masz za slaby procesor i karte graficzna. GRO nie bedzie dzialac na tym sprzecie.

Tutaj masz minimalne wymagania sprzetowe do tej gry: http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-GB/support/technical/index_detail.aspx?c=tcm:21-41322&ct=tcm:6-231-32

Moze inni cos poradza albo potwierdza to co napisalem.
Pozdrawiam

Deksus
02-05-2013, 05:02 PM
To dzięki za pomoc jednak szkoda trochę bo fajna gra. Ale cóż.
Pozdrawiam

opal1
02-05-2013, 07:28 PM
Ble Ble Ble... Procek OK. O grafice nadal nic nie napisałeś. Sprawdź model płyty i wtedy wyjdzie model grafy. Może sterowniki nie są aktualne? To lapek jest?(...bo ekspertem nie jestem :p) Sprawdź inne (softowe) wymagania GRO w linku od Jeeb'a. Spróbuj poczekać kilka chwil w spokoju po tym jak zniknie czarny ekran, uruchamiaj przy włączonym podgladzie procesów- zobaczysz kiedy proces gry się zamyka. Może w biosie trzeba wiecej pamięci dla karty udostępnić. Łącze przetestuj.

@ Jeeb Dzięki za link ale faktycznie ekspertem nie jesteś i takich ocen nie dawaj: "za słaby procesor"

Deksus
02-05-2013, 08:40 PM
No to opal dałeś mi nadzieje. Jak wrócę do domu to ci napisze model.
Pozdrawiam.

Deksus
02-06-2013, 03:09 PM
Teraz mam inny Problem gra już działa wystarczyło sterownik karty przeinstalować. Ale teraz mi się dzieje takie coś, iż gra w połowie meczu mi się wyłącza i nie wiem co robić.
Jak ktoś wie o co chodzi niech mi pomoże.

Dorian
02-06-2013, 04:17 PM
Zmień kompa

Derron
02-07-2013, 01:38 PM
I co - Jedynym rozwiązaniem ma być wykupienie superkompa za 4000 zł? Ech dorian, dorian....
Deksus - Prosiłbym o test łącza. Tu masz link : http://www.speedtest.net/

Dorian
02-07-2013, 02:16 PM
muwiłem żeby zgrał gre z innego kompa ale zainstalowaną

Dorian
02-07-2013, 02:17 PM
na pendrajwa