Results 1 to 6 of 6

Thread: Błąd 97D60006 Nie można się połączyć z serwerem gry. Powrót do lobby. | Forums

  1. #1

    Błąd 97D60006 Nie można się połączyć z serwerem gry. Powrót do lobby.

    Witam !
    Moj problem zapoczątkował w tedy kiedy pobrałem Tom Clancy's Ghost Recon Online.
    A mianowicie po tym jak próbowałem dostać się do jakiego kolwiek meczu gry.
    Wygląda on tak, że normalnie wyszukuje mecz gry gdy już do łącze do niego (w ten sposób gdzie będzie pokazana mapa oraz status mój i innych graczy) to mój status ciągle jest na ''NIEGOTOWOŚĆI''.
    Po czym gdy już mapa skończy się wczytywać (wyświetla mi się czarne tło z logiem GRO w prawym dolnym rogu) ukazuje mi się dosłownie na 2/3 sekundy obraz gry a następnie ukazuje mi się wiadomość, że ''Utracono połączenie z serwerem gry. Powrót do lobby''.
    Następnie, po naciśnięciu ''OK'' przekierowuje mnie do ''lobby'' (czyli tam gdzie się wyszukuje rozgrywkę) a po chwili ujawnia mi się taki komunikat http://img11.imageshack.us/img11/1909/gro0000.png .
    No i niestety tak już jest za każdym razem.

    Pisałem już do support-u ale nie pomogli mi, bądź jeszcze tego w ogóle nie rozpatrzyli chodź otrzymałem potwierdzenie, że mój wniosek został rozpatrzony.
    Ich odpowiedz wygląda tak : http://img94.imageshack.us/img94/3535/beztytuuaym.png .

    Jeżeli masz podobny problem powiedz mi to w komentarzu pod tym postem bądź napisz na krzysztof.swistun@op.pl .
    Jeżeli miałeś taki problem napisz w jaki sposób się z nim uporałeś ( w sensie czy go rozwiązałeś i jak)
    Pomagając mi pomożesz również innym.


    Pozdrawiam.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Mam dosłownie ten sam problem Jeszcze pare dni temu tylko co drugi server mnie wyrzucał teraz już wcale nie moge się połączyć z żadnym serverem Również z góry dziękuję za pomoc
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    też mam taki sam problem z powrotem do tego pieprzonego lobby. Odechciało mi się już grać w to jedynie co ratuje mnie to reset kompa i na nowo wchodzenie do gry i nic wiecej po jednym "meczu" wywala do lobby i uj z tym
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,113
    http://ghost-recon.ubi.com/ghost-rec.../en-GB/forums/

    Napisz chociaż jakiego rodzaju to error. Czy wyskakuje okienko internal error czy blue screen?

    A do supportu jak piszesz to nekaj ich co kilka godzin w tym samym temacie. Wyraźnie pisze na screenie w przypadku braku odp z twojej strony uznamy ze problem jest rozwiazany. Czyli musisz ich nekac co kilka godzin i w koncu rusza tylek.

    EDIT:
    W tamtym temacie było rozwiązanie o firewallu itp.
    Widze na forum normalnie skopiowac sie linka nieda do tematu to wklejam moja odp z tamtegp tematu.


    Jak masz antywirusa/ firewalla to go poprostu wylacz, włącz gre, Daj znać czy pomogło/

    Z ang forum:
    You need to white list the GRO folder or else it'll keep yelling at the DLL file.
    i resolved my problem by adding new rules to the firewall. It was blocking half of the game connections


    Jak to nie pomoże skopiuj nawe błędu w pole search, wyskoczy CI troche tematow jak to rozwiazac.
    Last edited by Szelma; 01-06-2013 at 12:19 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Szelma czytaj co chłop pisze, przecież napisał co to za błąd:
    Błąd 97D60006 Nie można się połączyć z serwerem gry. Powrót do lobby.

    To wygląda na błąd połączenia z serwerem, albo host, albo firewall, albo tandetne serwery ubisoftu, albo router, albo antywirus...
    Cokolwiek co ma wpływ na połączenie z serwerem.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    U mnie pomoglo odpalenie gry na glownej karcie bo automatycznie panel Nvid'i ustawial mi by odpalac gre z integrowanej (Intel HD Graphic).
    Sprawdz czy nie masz takiego problemu.
    Wejdz w panel nvidi /zarzadzanie ustawieniami 3D i dodaj GRO/ nastepnie wybierz procesor graficzny
    Mysle ,ze to nie tyle sprawa hosta co gra ma jeszcze pareset bugow i nie wyrabia jak Ci sie mapa o 2 s dluzej laduje
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •